П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Арсенал
07/08/2014 14:55

Дніпропетровська міліція бронює автомобілі

Слюсарі та ремонтники автогосподарства ГУМВС у Дніпропетров­ській області після виконання основних робочих обов’язків переходять до вкрай важливої та відповідаль­ної роботи – оснащують вантажні автомобілі ЗІЛ та БРМ, які направля­ють­ся в район АТО, захисними металевими щитами й сітками.

Крім цього, ремонтники перебирають двигун, ходову частину транспортного засобу, міняють мастило та проводять інші ремонтні роботи, завдяки яким автомобілі, котрим уже не один десяток років, отримують «другу молодість».
Уже 3 відремонтованих та оснащених захисними пластинами вантажні автомобілі ЗІЛ-131 відправлено на схід України, де вони вірно служать бійцям батальйону «Шахтарськ». У ремонтній майстерні автогосподарства нині перебуває ще два таких автомашини. Їх планують оснастити сантиметровими металевими щитами, які захистять двигун, кабіну водія та кузов від ударів снарядів.
Крім цього, у кузові кожного автомобіля буде розміщено два крупнокаліберних кулемети, що дозволить використовувати їх як штурмову техніку для захоплення супротивника. Також слюсарі, які зазвичай ремонтують міліцейські автівки, зайнялись удосконаленням бойових розвідувальних машин (БРМ). Нині в майстерні перебуває два таких автомобілі, ще десять на черзі до новаторського удосконалення. Усі БРМ ремонтники оснащують спеціальними сітками, які захистять броню автомобіля, а значить і життя пасажирів від влучання кумулятивних снарядів.
За надання допомоги військовим у відновленні спеціальної техніки, яку використовуватимуть українські бійці в боротьбі з терористами, командування Повітряних сил Збройних сил України висловило вдячність міліції Дніпропетровщини, зокрема начальнику ГУМВС Віталію Глуховері та керівнику Автогосподарства Ігорю Дорошкевичу.
ВЗГ ГУМВС України
в Дніпропетровській обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті