Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Епіцентр
29/12/2013 11:06

Міліцейські помічники Чудотворця

У день Святого Миколая в Юридичний ліцей ім. Ярослава Кондратьєва НАВС України завітала святкова делегація МВС на чолі з главою міліцейського відомства Віталієм Захарченком. За доб­рою традицією високоповажні гості на якийсь час перетворилися на помічників Чудотворця та вручили хлопцям і дівчатам подарунки.

Окрім міністра внутрішніх справ, привітати ліцеїстів прибули радник МВС України, голова наглядової ради НАВС генерал внутрішньої служби Ук­раїни Василь Дурдинець, голова профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ Анатолій Онищук, ректор НАВС Валентин Коваленко, а також представники місцевої влади та громадських організацій. Учні зустріли гостей поблизу каплички Святої Покрови, в якій разом помолилися за добробут та здо­ров’я. Потому свято продовжилося в актовому залі навчального закладу.

«Переконаний, що більшість із вас піде шляхом, який обрали колись ваші батьки, наставники. І вашою головною місією буде захист конституційного порядку та спокою громадян, – наголосив Віталій Захарченко. – Служба в органах внутрішніх справ – почесна і важка, а подеколи небезпечна. Вона вимагає стійкості, витримки та повної самовіддачі. Упевнений, що нині на службу приходять саме такі люди – вірні моральним цінностям».

Міністр побажав усім присутнім успіхів, міцного здоров’я, впевненості у власних силах, добробуту та родинного щастя.

Радник МВС України Василь Дурдинець зауважив, що дітям дуже пощастило нав­чатися в ліцеї, адже тут для них створені всі необхідні умови для здобуття знань та відпочинку.

«В основі всього вашого майбутнього – ваші знання, – відзначив Василь Васильович. – Які ви матимете знання – таку зможете обрати майбутню професію. Тому я бажаю вам навчатися відмінно, гартувати своє тіло, здоров’я. Бо тільки здорова людина може бути розумною та щасливою. Ваша доля у ваших руках, тож не відкладайте на потім те, що можна зробити тепер, у роки навчання».

Того дня на адресу ліцеїстів прозвучало ще чимало привітань. Звісно ж, не обійшлося без гостинців. На знак подяки діти подарували посланцям Святого Миколая концерт, в якому були чудові пісні, запальні танці та зворушливі вірші. А Віталію Захарченку на добру згадку учні презентували його портрет, намальований одним із вихованців Юридичного ліцею.

Ольга ХМЕЛЬНИЦЬКА,

 м. Київ.

 

Фото Дмитра БАТИРЕНКА

друкувати
Додати коментар

Інші статті