Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Ветеранська сторінка
20/01/2013 17:41

100-річчя Батька Академії

Нещодавно в Національній академії внутрішніх справ відбувся пам’ятний захід з нагоди 100-ліття від дня народження генерал-майора міліції, доцента Івана Леонтійовича Дегтярьова, який упродовж 1967–1980 років очолював Київську вищу школу МВС СРСР ім. Ф. Е. Дзержинського – попередницю НАВС.

Захід проведено за допомогою ректорату, ради ветеранської організації академії, Київ­ської міської організації союзу юристів України, ради ветеранів Головного управління МВС у м. Києві, асоціації ветеранів спорту України та музею МВС України. Кожен із організаторів потурбувався про те, щоб якомога більше повідати молодому поколінню про непересічну особистість Івана Дегтярьова. Зокрема, музей МВС України підготував окрему експозицію, з якою ознайомилися учасники пам’ятного заходу. Творча група відділу комп’ю­тер­ного та програмного забезпечення створила документальний фільм, присвячений життєвому та професійному шляху Івана Леонтійовича.

Цього вечора на адресу Івана Дегтярьова лунало чимало теплих слів. Про нього згадували і як про талановитого керівника, і як чудового наставника, і як просто небайдужу до чужих проблем людину.

Серед широкого загалу, що того вечора зібрався, щоб згадати світле ім’я Івана Дегтярьова, був і його внук – підполковник міліції І. В. Пономарьов, до слова, теж випускник НАВС. Він наголосив, що дід завжди був і буде для нього взір­цем того, яким має бути справжній працівник міліції.

Анатолій ДОВБНЯ, 

м. Київ

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті