П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Ветеранська сторінка
13/11/2014 16:02

Зі святом, ветерани!

10 листопада в Центрі культури та мистецтв МВС Ук­раїни вшановували тих, хто присвятив своє життя службі в ім’я правопорядку й Батьківщини, – ветеранів і пенсіонерів органів внутрішніх справ.

За багаторічну службу в органах внутрішніх справ, активну участь у ветеранському русі та з нагоди Дня вшанування ветеранів і пенсіонерів ОВС голова Організації ветеранів Центрального апарату МВС України генерал-лейтенант міліції у відставці Іван Красюк вручив відзнаки Організації сивочолим вартовим порядку, які й нині сумлінно трудяться на благо рідного відомства й українського народу.

Звертаючись до присутніх у залі, очільник ветеранської громади наголосив, що в цей непростий для країни час особливо хотілося відзначити ветеранів і пенсіонерів, які не залишились осторонь і активізували свої сили, надаючи допомогу їхнім молодшим послідовникам, що боронять мир на нашій землі, – бійцям АТО. Найактивніших у своїй діяльності ветеранів того дня також відзначила ветеранська організація ГУБОЗ МВС України «Єдність патріотів». Її голова полковник міліції у відставці Микола Колісник вручив відзнаки Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю.

А завершив урочистості благодійний концерт, який для сивочолих правоохоронців підготували митці самодіяльних ветеранських колективів, зібрані кошти  від якого передадуть бійцям АТО. 

Марія САЛЬНІК, «ІЗ».

Фото Олега ТАБОРОВСЬКОГО

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті