Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
18/06/2015 17:04

Зустріч із поліськими друзями

До учнів Дем’янівської загальноосвітньої школи Донеччини вкотре завітали гості з Житомирщини – керівництво регіонального УМВС та воїни-правоохоронці, які несуть службу на сході країни.

Попри літні канікули, в актовому залі зібралися учні та педагогічний колектив, щоб урочисто зустріти гостей. Директор навчального закладу Олександр Троян подякував правоохоронцям за увагу та допомогу дітям Донеччини, які продовжують жити й навчатися в небезпечних умовах неоголошеної війни. Варто зазначити, що дружба житомирських міліціонерів зі школярами цього навчального закладу зав’язалася вже давно. Вартові порядку не раз були в них на гостині й щоразу діти та вчителі приймали їх дуже тепло. Цього разу для своїх гостей учні підготували концерт, традиційно розпочавши його спільним виконанням гімну України.

– Спілкуючись із вами, я вкот­ре переконався, що ми – одна велика українська родина, – звернувся до школярів і педагогів Дем’янівської школи очільник УМВС Житомирщини Валерій Рудик, що завітав до юних патріотів, перебуваючи в робочій поїздці на Сході. – Повірте, мине зовсім небагато часу, і ви знову зможете жити в мирному краї. Хочу вас запевнити: ми зробимо все можливе, щоб це сталося якомога швидше.

Звісно, не обійшлось і без подарунків. Гості вручили школярам спортивний інвентар – футбольні, баскетбольні й волейбольні м’ячі – та пригостили солодощами.

На прощання донеччани побажали житомирянам безпечного повернення додому й запевнили, що з нетерпінням чекатимуть нової зустрічі із завжди бажаними поліськими друзями.

Прес-служба УМВС 

у Житомирській обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті