П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
03/08/2015 9:58

На Закарпатті – новий начальник міліції

Під час робочого візиту до Закарпатської області міністр внутрішніх справ України представив нового керівника обласної міліції – полковника міліції Сергія Князєва. У заході взяв участь голова Закарпатської обл­держадміністрації Геннадій Москаль.

Як зазначив Арсен Аваков, новопризначений керівник УМВС – людина з бойовим досвідом. Сергій Князєв керував кримінальною міліцією на прифронтовій території – у Маріуполі. До того – в Київській області, все життя присвятив роботі в карному розшуку.
Сергій Шаранич, який до цього очолював міліцію Закарпатської області, невдовзі буде призначений на посаду першого заступника начальника Департаменту карного розшуку МВС України.
За словами глави МВС, після нарад з головою ОДА, Президентом і Прем’єр-міністром керівництво міністерства дійшло висновку, що Сергій Князєв органічно впишеться в нові умови роботи й зможе якісно працювати з колективом закарпатської міліції.
– Хочу й вимагаю, щоб ви працювали якісно, іншого не дано. Хто не сприйме цю філософію, служити не буде, – зауважив Арсен Аваков.
Прес-служба МВС України

друкувати
Додати коментар

Інші статті