Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
7 днів
18/06/2015 16:42

Міліцію Одещини очолив Гіоргі Лорткіпанідзе

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков разом із першим заступником Екою Згуладзе представили керівному складу ГУМВС України в Одеській області нового очільника.

Звертаючись до присутніх, Арсен Аваков зауважив, що найголовніше – це повага та довіра громадян до правоохоронних органів. Він відзначив професіоналізм особового складу гарнізону одеської міліції та подякував за мир і спокій, збережені в регіоні. Окрему подяку міністр висловив Івану Катеринчуку, якого, відповідно до нового проекту МВС, буде призначено очільником Управління в Автономній Республіці Крим.

– Життя динамічне, – зазначив Арсен Аваков. – Новопризначений губернатор Одещини Міхеїл Саакашвілі вніс пропозицію щодо командної гри та запросив до участі Гіоргі Лорткіпанідзе, який має значний досвід роботи на цій ниві в Грузії.

Гіоргі Лорткіпанідзе подякував за довіру Арсену Авакову й запевнив, що готовий служити українському народові. Одним з основних завдань для себе він вбачає створення умов для успішної роботи гарнізону міліції. Кожен міліціонер має вважати для себе честю службу в правоохоронних органах. 

Губернатор Одещини Міхеїл Саакашвілі відзначив як позитив оперативне призначення нового очільника одеської міліції та запевнив, що новий керівник проявлятиме «нульову» толерантність до криміналу в усіх сферах життя регіону – «від кишенькових злодіїв до рейдерів».

Перший заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе, яка працювала разом із Гіоргі Лорткіпанідзе у правоохоронних органах Грузії, охарактеризувала нового очільника одеської міліції як високопрофесійного, кваліфікованого спеціаліста та принципового керівника:

– Гія пройшов крізь пекло вій­ни, терор та багато іншого. Він – професіонал, з яким можна будувати мир.

Наприкінці зустрічі глава МВС нагадав новопризначеному керівникові про те, що міліція повинна залишатися поза політикою, а основне її завдання –  забезпечення  громадського порядку та боротьба зі злочинністю.

– Ми маємо не допустити загострення ситуації в регіоні та повернути довіру населення до міліції, щоб громадяни відчували: людина у формі – їхній друг, а не ворог, – зазначив Арсен Аваков.

 

Прес-служба МВС України

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті