П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
7 днів
17/08/2015 12:03

За покликом серця боронили країну

У МВС нагородили бійців спецпідрозділів, які захищали Україну в зоні АТО. Державні нагороди та відомчі відзнаки правоохоронцям вручили Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк та міністр внут­рішніх справ Арсен Аваков.

Глава МВС зазначив, що для того, аби зупинити війну, добровольці з перших днів зі зброєю в руках стали на захист держави. «Ви за покликом свого серця пішли боронити країну. Наша повага завжди буде з вами», – сказав Арсен Аваков.

За словами Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, добровольці без повісток і мобілізації взяли до рук зброю і пішли боронити країну від зовнішньої агресії. «Хлопці своїм прикладом показали, що таке героїзм і що таке боротьба за державу, за незалежність і за кожного українця», – підкреслив глава уряду.

Він також зазначив, що досвід бійців спецбатальйонів, здобутий ними за більш ніж рік проведення антитерористичної операції на сході України, має бути переданий військовослужбовцям Національної гвардії України, нової поліції та спецпідрозділу «КОРД». 

Начальник Головного управління патрульної поліції м. Києва Олександр Фацевич зазначив, що реформа тепер відбувається не лише у МВС, а в усій країні. Він наголосив на тому, що на бійців спецбатальйонів сподівається вся Україна.

«Національна поліція чекає на вас, щоб будувати нову систему», – зазначив керівник столичної патрульної поліції.

Прес-служба МВС України

друкувати
Додати коментар

Інші статті