П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
7 днів
28/08/2015 10:40

У Марші Незалежності в Києві взяли участь курсанти НАВС

Під час урочистих заходів з нагоди 24-ї річниці Незалежності України представити Міністерство внутрішніх справ учергове було довірено курсантам й офіцерам Національної академії внутрішніх справ.

Урочистим маршем парадний розрахунок НАВС на чолі з ректором генерал-майором міліції Володимиром Чернєєм крокував центральною вулицею Києва. У багатьох учасників Маршу Незалежності діди і прадіди воювали на фронтах Другої світової війни, були учасниками підпільних і партизанських загонів у тилу ворога, а в наші часи їхні рідні – захисники суверенітету України під час антитерористичної операції на сході держави. Брали участь в урочистому проходженні й курсанти, батьки яких, на жаль, загинули при виконанні службових обо­в’язків. Вони, не зважаючи на це, вирішили продовжити їхню справу – боротися зі злочинністю.
Вперше навчальний заклад брав участь у параді 1994 року. Він був присвячений 50-й річниці визволення України від фашистських загарбників. Учасники святкового заходу з честю справилися з виконанням завдання – парадний батальйон вишу був одним з найкращих серед підрозділів, що крокували столицею. Відтоді започаткувалася одна із славетних традицій Національної академії. Не раз парадний розрахунок Національної академії був визнаний найкращим Президентом держави, міністрами оборони і внутрішніх справ України під час святкувань Дня Незалежності.
24 серпня 150 курсантів та офіцерів учергове гідно продемонстрували свою виправку. Тож для подальшого сумлінного несення служби участь у такому заході буде неоціненним здобутком.
Прес-служба НАВС

друкувати
Додати коментар

Інші статті