Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
04/06/2015 15:50

ЮІР крокує Одесою

У Київському районі Одеси відбулися фінальні змагання юних інспекторів руху. Учасниками злету стали десять найкращих загонів міста.

 

На етапі «Теоретичні знання ПДР» хлопці й дівчатка віком від 10 до 16 років продемонстрували, що надійно засвоїли дорожню грамоту.

Під час велоестафети та змагання регулювальників юірівці, вірні принципу «Один – за всіх, та всі – за одного!», також показали дуже гарні результати. Фантазією й розмаїттям талантів команди потішили суддів у творчому конкурсі соціального плаката «Дорожній рух очима дітей». А музичний конкурс «Агітбригада» додав змаганням ще потужнішого творчого звучання. За допомогою музики, артистизму, декорацій, відомих літературних персонажів конкурсанти на­очно доводили глядачам, як важливо знати ПДР і дотримуватися їх. Тож, слід зауважити, що обрати найкращих членам журі було неймовірно складно.

Оголошуючи результати, судді вкотре наголосили, що у змаганнях не перемога є головною, а виховання учасників дорожнього руху в дусі законо­слухняності, закріплення в дітей навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах. «Рух ЮІР покликаний допомогти дітям краще засвоїти правила та творчо проявити себе», – резюмував начальник УДАІ Одеської області Микола Михайлов.

Усі керівники та педагоги, які готували дітей до змагань, отримали іменні подяки за пропаганду ПДР та виховання культурних, грамотних учасників дорожнього руху.

Прес-служба УДАІ ГУМВС

в Одеській обл.

 

друкувати
Додати коментар

Інші статті