Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
7 днів
09/04/2015 10:00

Щира вдячність за сумлінну службу

У відповідності до Указів Президента України в Національній гвардії України відбуваються звільнення в запас та мобілізація. Додому повертаються військовослужбовці, які були призвані за мобілізацією навесні минулого року.

Більшість з них виконували конституційний обов’язок у зоні проведення антитерористичної операції в її найскладніші дні. Як зазначив заступник командувача Національної гвардії України по роботі з особовим складом генерал-майор Ярослав Сподар, демобілізація не призведе до зниження боєздатності – на місце демобілізованих прийдуть військовослужбовці, що призвані в четверту хвилю мобілізації.

Вже звільнено 97 відсотків з майже чотирьох тисяч бійців, що підлягають демобілізації. Усі вони роз’їдуться по домівках до закінчення річного терміну перебування на службі, що дозволить їм скористатись правом на збереження місця роботи до призову. 

У зв’язку з початком весняного призову також розпочато звільнення в запас військово­службовців строкової служби. На їхню долю випали майже два роки випробувань на мужність і громадянську зрілість. Понад шість тисяч юнаків мають повернутись додому, де їх чекають батьки. Звільнення проводитиметься в шість етапів, останній з яких має закінчитись до 31 травня. На сьогодні звільнено в запас 359 нацгвардійців, звільнення триває згідно з графіком.

Командування НГУ висловлює щиру вдячність усім військово­службовцям за сумлінну службу українському народові та бажає їм успіхів у подальшому житті.

Прес-служба НГУ

друкувати
Додати коментар

Інші статті