П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
03/04/2015 11:35

П’ятиборці з НАВС – лідери

Курсанти взяли участь у спортивному турнірі «Змагання п’яти сил», що відбувся серед студентів київських вишів, показавши високий рівень фізичної підготовки.

Турнір, що пройшов у столичному Гідропарку, є комплексом з п’яти фізичних вправ, які команди-учасниці виконують одночасно. Цього року за перемогу боролися 18 команд.

Під час відкриття заходу учасників привітали представники місцевих органів влади, культури та спорту. А численні вболівальники активно підтримували свої команди на кожному з етапів змагання – піднімання гир, підтягування на перекладині, присідання, віджимання на брусах та від землі. Окрім обов’яз­кової програми, проводилися ще й цікаві майстер-класи зі здорового способу життя, у яких могли взяти участь усі охочі.

Курсанти Національної академії внутрішніх справ України на всіх етапах перегонів демонстрували впевнені результати. І в підсумку посіли перше загальнокомандне місце.

Після церемонії нагородження на учасників та вболівальників чекав яскравий концерт, на якому виступив і взвод барабанниць столичного міліцейського вишу.

Прес-служба ГУМВС у м. Києві

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті