Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
7 днів
27/02/2015 12:14

Розстріл Майдану не залишиться безкарним

У межах розслідування розстрілу учасників Євромайдану на вулиці Інститутській в Києві 20 лютого 2014 року МВС і ГПУ затримали двох бійців так званої «чорної» роти колишнього спецпідрозділу «Беркут». 

За словами міністра внутрішніх справ, під час реалізації оперативної інформації слідчими органами проведено 18 обшуків щодо 20 колишніх працівників екс-«Беркута». Під час них вилучено речові докази, які безпосередньо стосуються оголошеної підозри у вчиненні злочину.

Арсен Аваков зазначив, що невдовзі буде оголошено про обґрунтовану підозру ще 18 екс-«беркутівцям», які нині переховуються.

Затримані, як і 18 розшукуваних, були бійцями так званої «чорної» роти «Беркута». Торік 20 лютого вони отримали злочинний наказ від міністра МВС Захарченка застосувати вогнепальну зброю проти мирних учасників Євромайдану і стріляли по людях.

«Слідство по крихтах відновлює картину того трагічного дня. Так, істину встановити непросто, багато хто переховується, але так буде не завжди – відплата невідворотна. Крок за кроком, і будуть покарані всі, від Януковича й Захарченка до того, хто виконував наказ і натискав на гашетку», – зауважив Арсен Аваков.

друкувати
Додати коментар

Інші статті