Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
11/07/2014 15:41

Літо в «Карпатському Легіоні»

Орієнтування на місцевості, інструктаж із альпінізму, заняття з бойових мистецтв, майстер-класи від бійців міліцейського спецпідрозділу – ось така програма відпочинку в навчально-вишкільному таборі «Карпатський Легіон», де із задоволенням проводять літні канікули школярі Івано-Франківщини.

В екстремальному таборі, що базується в оточенні гір у селі Луквиці Богородчанського району, виховують справжніх українських воїнів. Кожен ранок «легіонерів», котрі мешкають у наметах, розпочинається з виконання Державного гімну та підняття жовто-блакитного прапора. А потому прикарпатські діт­лахи з козацьким запалом гартують свої волю й тіло, вчаться діяти в команді, виживати в складних природних умовах тощо. Такі канікули за­па­м’я­та­ються на все життя!
Обов’язкова частина нав­чаль­но-вишкільної програми – спілкування із вартовими порядку. Цього року «легіонерів» опікують працівники міліцейського спецпідрозділу «Грифон». Вони влаштували в таборі видовищні показові виступи, ознайомили відпочивальників зі своїми спецзасобами. Не лише хлопчаки, а й дівчатка допитливо розглядали справжні бронежилети та шоломи, автомат Калашникова й пістолет Макарова. А спецпризначенці, користуючись нагодою, пояснювали дітям, яку небезпеку становить зброя, особливо під час неправильного поводження.
«Правоохоронці охоче долучаються до організації відпочинку в „Карпатському Легіоні”, – коментує начальник СКМСД УМВС Івано-Франківщини підполковник міліції Алла Лемчак. – Тим паче, що тут популяризують не лише українські бойові мистецтва, а й службу в армії та правоохоронних органах, зокрема в міліції».
Василь СОЛОНИНА, 
Івано-Франківська обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті