Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
05/06/2014 17:44

Юірівці Житомирщини – за безпеку на дорогах

Традиційний регіональний зліт юних інспекторів руху пройшов нещодавно на Житомирщині. Цього року змагання проводилися на базі обласного науково-технічного центру учнівської молоді.

Захід відбувся з ініціативи Управління ДАІ УМВС Житомирщини та за підтримки облдержадміністрації й обласної спілки автомобілістів. Як прокоментував керівник обласної ДАІ Володимир Гриб, таким чином працівники служби в тісній взаємодії з державними та громадськими організаціями закликають молодь до безпечної поведінки на дорозі.
Команди-учасниці, що з’їха­ли­ся з усієї області, пройшли низку випробувань. Юні інспектори показували знання ПДР і жестів регулювальника, надавали першу медичну допомогу, змагались у велоестафеті. Школярі вразили суворих суддів не тільки ґрунтовними знаннями й навичками, а й артистичними та вокальними здіб­ностями, продемонстрованими в змаганні агітбригад.
Професійному журі, до складу якого ввійшли держінспектори краю, представники ОДА, обласної спілки автомобілістів і Червоного Хреста, довелося напружено попрацювати, щоб визначити переможця. Відтак, уже вкот­ре найсильнішою серед юірівців області визнано команду Тетерівської ЗОШ Житомирського району. Юні інспектори з Бердичева вибороли «сріб­ло». А бронзовим призером змагань став загін із ЗОШ № 16 міста Житомира.
Ольга НОМЕРЧУК, 
Житомирська обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті