Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
05/06/2014 17:43

Орієнтир у майбутнє

Урочисте вручення посвідчень про закінчення поглиб­леного курсу допризовної підготовки відбулося нещодавно в Тернопільському вищому професійному училищі ресторанного сервісу і торгівлі № 1: офіційні документи учні отримали з рук своїх шефів – міліціонерів.

Уже кілька років Тернопільське облуправління міліції опікується цим навчальним закладом. Правоохоронці дбають, зокрема, про військово-патріотичне виховання учнів: разом із працівниками обласного військкомату вартові порядку проводять заняття в рамках трирічного курсу допризовної підготовки.
«Наш навчальний заклад – єдиний в українській системі професійної освіти, де запроваджено поглиблений курс допризовної підготовки, – відзначив директор училища Андрій Кап­лун. – Ми переконані, що такі уроки формують у молоді патріотизм, моральну стійкість, фізичну загартованість, і дуже вдячні міліціонерам за сприяння в цій важливій справі».
До речі, й учні ВПУ № 1 позитивно ставляться до курсу ДП, особливо ті, що мають намір служити в армії чи працювати в правоохоронних органах. «На заняттях було справді цікаво, – каже учень Олександр Романчук, який пройшов курс поглиб­леної допризовної підготовки. – Ми вивчали прийоми самооборони, вогневу підготовку. Ці знання знадобляться мені в майбутньому – після закінчення училища планую вступити до міліцейського вишу».
Олена КОЗЮК, 
Тернопільська обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті