Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
05/06/2014 17:37

День втілення мрій

Багато років поспіль ДАІ Буковини опікується Оршовецьким дитячим будинком. Шефи регулярно навідуються до своїх підопічних, усіляко допомагають і, звісно ж, вітають зі святами. От і Міжнародний день захисту дітей не став винятком.

За словами директорки установи Ольги Танасійчук, буковинські даївці доклали чимало зусиль, щоб в Оршовецькому дитбудинку панували тепла родинна атмосфера й затишок. У цьому переконалися представники обласної, районної влади, освітньої галузі, ділових кіл, що разом із працівниками ДАІ приїхали в Оршівці 1 червня.
З нагоди свята вихованці дитячого будинку підготували справж­ню концертну програму: вони, без перебільшення, вразили візитерів розмаїттям талантів. Тож усі номери – і вокальні, і танцювальні – супроводжував шквал оплесків.
Поважні гості приготували для дітей чимало подарунків. Потішили своїх підопічних і даївці. Напередодні, за допомогою педагогів закладу, вони склали список дитячих бажань і ретельно попрацювали над ним. Тож святкового дня правоохоронці здійснили понад чотири десятки мрій – дарунки хлопчикам і дівчаткам вручав начальник УДАІ УМВС Чернівецької області полковник міліції Ігор Доголіч. Він також передав вітання від головного міліціонера Буковини Валерія Зінченка й усього колективу обласного управління внутрішніх справ та презент від них – 12 путівок у відомчий оздоровчий табір «Водограй».
Анатолій ТОМКІВ, 
Чернівецька обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті