Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
22/05/2014 16:16

Філософія незламності

У Миколаєві, з ініціативи міського осередку Української федерації аматорського тайського боксу, пройшли змагання з цього виду спорту серед юнацтва. В особистій першості «золото» та «сріб­ло» здобули діти працівників обласної ДСО.

У змаганнях взяли участь команди обласних федерацій з тайського боксу муай-тай, збірні команди міст, спортклубів, ДЮСШ із Дніпропетровської, Миколаївської та Запорізької областей.

Спортсменів – серед них були й представниці чарівної статі, а наймолодшому учаснику не виповнилося й шести років – розподілили відповідно до вікових і вагових категорій. Понад сто боксерів демонстрували свій вишкіл у спритно­сті, швидкості й силі заподіяння ударів супернику. За перебігом змагань спостерігали головний суддя – суддя міжнародної категорії Петро Лірниченко – і його заступник Олексій Фурманов.

Першість виборов спортклуб «Кристал» із Кривого Рогу. Йому поступився бійцівський клуб «Атака» з Енергодара, що на Запоріжжі. А на третю сходинку п’єде­сталу зійшла команда вихованців СК «Оріон» із Миколаєва.

А ось в особистій першості у віковій категорії від 9 до 12 років переміг Андрій Гідзюк, другим у категорії від 18 літ і старше став Владислав Четаков – усі «оріонівці», діти працівників обласного УДСО. Серед наймолодших учасників найсильнішими теж виявилися миколаївці – Тимур Блоховцов і Вадим Лаптєв.

Оксана ШУБІНА, Миколаївська обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті