Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
10/04/2014 14:41

Зазирнули за ґрати

Кримінальна міліція у справах дітей УМВС Чернігівщини разом з обласною кри­мі­нально-виконавчою інспек­цією провели для «важких» підлітків повчальну екскурсію до Ніжинського ізолятора тимчасового тримання.

До групи екскурсантів увійшли юнаки та дівчата, що перебувають на обліку Ніжинського міського, Ніжинського та Ічнянського районних підрозділів кри­мінально-виконавчої інспекції Чернігівської області. Ці підлітки були засуджені до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі, чи звільнені від відбування такого покарання з випробним строком. Щоб застерегти їх від подальших протиправних діянь, працівники місцевої КМСД організували для них візит у їхнє можливе майбутнє. Побачивши на власні очі всі «переваги» життя за ґратами, неповнолітні правопорушники дійшли однозначного висновку: сюди краще не потрапляти...

Слід зауважити, що деяких «важких» дітей на профілактичну екскурсію привели батьки. На їхню думку, молоді просто необхідно показувати заклади позбавлення волі зсередини: такі «оглядини» примушують молоде покоління серйозно замислюватися про наслідки своїх вчинків.

Сергій БРИЛЬ, 

Чернігівська обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті