Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
10/04/2014 14:40

Зустріч із фотомитцем

Приємним сюрпризом для працівників УМВС на Львівській залізниці стало знайомство з Василем Пилип’юком – відомим фотографом, лауреатом Національної премії імені Тараса Шевченка.

Вкладаючи душу в улюблену справу, Василь Пилип’юк створив безліч неповторних знімків, брав участь у численних виставках по всьому світу, видав не один альбом. А розпочався його шлях до визнання на Львівській залізниці: її будні та свята молодий початківець висвітлював на шпальтах газети «Львівський залізничник». Саме тому митець охоче відгукнувся на запрошення начальника Управління Володимира Дитюка. І от нещодавно знаний фотограф завітав до мі­лі­ці­о­не­рів-транс­порт­ників, які забезпечують правопорядок на магістралі, що колись стала для Пи­ли­п’юка місцем творчого старту.

Гість розповів правоохоронцям про себе, свої пошуки й здобутки. Одне з беззаперечних досягнень майстра – фотоповість «Шевченкова посвята. 1814–2014», визнана «Українською книжкою року» в номінації «За вагомий внесок у розвиток українознавства». А на згадку про зустріч митець подарував колективу УМВС на Львівській залізниці низку своїх фотоальбомів, що стали окрасою біб­ліотеки Управління.

Христина РОМАНЧУК, 

Львівська обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті