Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
10/04/2014 14:38

Лекція з відповідальності

Днями до Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола, що в Тернополі, завітали дільничні інспектори. Правоохоронці зустрілися з підлітками на прохання керівниц­тва й викладачів навчального закладу, які прагнуть не лише дати знання своїм вихованцям, а й вберегти їх від не­обдуманих вчинків.

Дільничні інспектори міськ­відділу внутрішніх справ провели лекцію для учнів економічного відділення: розповіли про найпоширеніші правопорушення, які вчиняють їхні однолітки, застерегли від протиправних дій і попередили про відповідальність, яка настає через зневажання Законом. Ще однією темою для обговорення стали шкідливі звички, зокрема вживання алкоголю, пристрасть до наркотиків, які втягують молодь у вир криміналу. Вартові порядку також навчали юних слухачів, як не стати жертвами шахраїв.

«Зустрічі з людьми, що безпосередньо дбають про забезпечення правопорядку, дає нам більше правдивої інформації, ніж, скажімо, Інтернет, – зауважив один зі слухачів. – На мою думку, ось таке спілкування, невигадані приклади з реального життя допомагають нам робити правильні висновки».

Сергій КРЕТА, 

Тернопільська обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті