Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Освіта
13/03/2014 16:05

«Психологічна вітальня»

На факультеті права та масових комунікацій Харківського національного університету внутрішніх справ створена та успішно діє «Психологічна вітальня».

Її роботу організовують викладачі кафедри соціології та психології і студенти старших курсів. «Психологічна вітальня» – це місце, де майбутні психологи або психологи-практики можуть отримати нову інформацію від досвідчених фахівців. Тут проводяться тематичні ігри, організовуються бесіди, зустрічі з цікавими людьми. Двері вітальні відчинені для всіх, хто цікавиться психологією.
«Господиня» вітальні, студентка магістратури факультету права та масових комунікацій Анна Попова, зазначила, що основоположним принципом діяльності вітальні є рівність: кожен може поставити запитання або запропонувати цікаву тему для обговорення.
Зустріч, яка нещодавно відбулась у Центрі гендерної освіти, – уже п’ята за час роботи вітальні. Її тема – «Інтелект: учора, сьогодні, завтра». З пові­дом­ленням «Теорії інтелекту в сучасній психології» виступила доцент кафедри соціології та психології Елеонора Єгорова. Під керівництвом старшого викладача кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Костянтина Сіренка активну участь у роботі вітальні взяли студенти-психологи 1-го курсу. Юнаки й дівчата підготували відеолекції на теми: «Чому наш IQ-рівень вищий, ніж у наших дідусів і бабусь» та «У чому полягає особливість людського мозку». Організатори заходу запевняють, що попереду ще багато зустрічей і вони будуть раді кожному охочому долучитися до спілкування.

Анна ШЕЛАЄВА, м. Київ

 

друкувати
Додати коментар

Інші статті