Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
25/02/2014 10:32

Із холодної води – до олімпійського полум’я

Цієї зими ветеран міліції Київщини Сергій Зеленецький представляв Україну на турнірі із зимового плавання, що проходив у Росії.

Член Білоцерківської організації ветеранів ОВС Сергій Зеленецький – людина невичерпної життєвої енергії й оптимізму – перебуває в чудовій фізичній формі. Майстер спорту, плавець-марафонець щедро ділиться знаннями й досвідом: працює вчителем фізкультури у школі села Розаліївки, що в Білоцерківському районі Київщини, очолює клуб зимового плавання «Білий ведмідь». А нещодавно він гідно виступив на ІІ Відкритому кубку міст Росії із зимового плавання в холодній воді, який відбувся в Тюмені. Цікаво, що в турнірі брав участь і брат-близнюк Сергія Вік­торовича – Олександр, який представляв російське місто Барнаул. Брати були першими на всіх дистанціях і заслужено посіли перше та друге місця в особистому заліку. Виборовши нагороди, «моржі»-близнюки дістали право виступити в показових запливах на ХХІІ зимових Олімпійських іграх у Сочі.

До речі, змагання із зимового плавання в Тюмені за часом збіг­лися з естафетою олімпійського вогню. І саме Сергію та Олександ­ру Зеленецьким випала честь узяти в ній участь.

Тетяна ГОДОМСЬКА, Київська обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті