Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
25/02/2014 10:31

Сезонна профілактика

Працівники сектору КМСД лінійного відділу на станції Одеса-Головна УМВС України на Одеській залізниці провели черговий профілактичний рейд, щоб запобігти травмуванню на залізничних об’єктах.

На засніжених чи вкритих крижаною кіркою шляхах імовірність нещасних випадків значно зростає. Саме тому зимової пори міліціонери-транс­портники приділяють максимальну увагу питанню дотримання правил безпеки. З початку року працівники ЛВ на станції Одеса-Головна провели вже півтора десятка профілактичних рейдів. Цього разу – на станції Одеса-Застава-2, зокрема на ділянці залізниці, що поблизу Одеської загальноосвітньої школи № 120. Оперуповноважені сектору КМСД Оксана Боксгорн, Анжеліка Бобровник та Анастасія Кириловська спілкувалися зі школярами й дорослими, які перетинали залізничні колії в невстановлених для цього місцях. Свої усні застереження право­охоронці доповнювали щедро ілюстрованими пам’ятками, що наочно демонстрували можливі страшні наслідки порушень правил поведінки на залізниці.

За словами начальника ЛВ на станції Одеса-Головна підполковника міліції Олега Донченка, щоб запобігти нещасним випадкам на залізничних шляхах і зберегти здоров’я й життя дітей, працівники лінійного відділу, крім таких рейдів, проводять ще й регулярні профілактичні бесіди в навчальних закладах.

Володимир ПАВЛІЧЕНКО, 

Одеська обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті