Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Служба
24/11/2013 17:28

За мить від останнього кроку

Нещасне кохання підштовхнуло 22-річну дівчину на відчайдушний крок – вона вирішила звести рахунки з життям. Та скоїти самогубство їй, на щастя, не вдалося. Цьому перешкодили працівники батальйону пат­рульної служби міліції.

До чергової частини Миколаївського МУ УМВС у Миколаївській області надійшло тривожне повідомлення. Молодий чоловік, який їхав власним автомобілем по Інгульському мосту, побачив незнайомку, кот­ра, перебравшись за парапет, збиралася кинутись у воду.

На місце пригоди був негайно направлений наряд батальйону патрульної служби. Оцінивши ситуацію, працівники міліції «розподілили ролі». Лейтенант міліції Олена Соловей обережно наблизилася до дівчини та завела з нею розмову, намагаючись відмовити від вчинення самогубства. Спілкуючись із незнайомкою, молодий офіцер згадала всі свої знання з психології, здобуті у вищому навчальному закладі. Треба було будь-що домогтися, щоб потенційна самогубця зробила крок назад. У той же час двоє міліціонерів-чоловіків спустилися під міст, на берег річки, й приготувалися рятувати дівчину, якщо вона таки стрибне вниз. Сюди ж прибули карета швидкої медичної допомоги, гірничорятувальний загін МНС, психологи. Приїхав і молодий чоловік, через якого ледь не сталася трагедія. 

Зрештою Олені Соловей усе ж таки вдалося відмовити нещасну від згубних намірів і вмовити взятися за перила мосту. Її хлопець та правоохоронець одразу ж схопили дівчину за руки й перетягнули на пішохідну частину. Швидка допомога доставила жертву нещасливого кохання у лікарню, де їй надали відповідну медичну та психологічну допомогу. 

Ольга ПЕРЕДЕРЕНКО, 

Миколаївська обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті