П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Хай-тек
27/08/2013 21:48

Контроль за інформацією буде автоматизований

Для мінімізації впливу людського фактора та оперативного інформування всіх підрозділів правоохоронного відомства з 1 серпня 2013 року в органах внутрішніх справ України запроваджено систему автоматизованого контролю.

До цього часу система оперативного інформування МВС базувалася на принципі «ручного» визначення оперативними черговими інформації про злочин або подію відповідно до Переліку кримінальних правопорушень, інших правопорушень, надзвичайних ситуацій та інших подій, затвердженого наказом МВС, яку необхідно передавати до Міністерства. Відповідно й строк, у який інформація повинна передаватись до Міністерства, попри чітко визначені терміни подання спецповідомлення до чергової частини МВС щодо кожної події, у «ручному» режимі проставляв у системі «Факт» оперативний черговий.
Для мінімізації впливу людського фактора, а саме – дій оперативних чергових, на процес передачі інформації до МВС при організації оперативного інформування з 1 серпня 2013 року в органах внутрішніх справ України запроваджено систему автоматизованого контролю.
Віднині чергова частина Головного штабу МВС матиме змогу в реальному часі відстежувати кримінальні правопорушення, які були зареєстровані в будь-якому міськрайліноргані внутрішніх справ.
Впроваджене програмне забезпечення дозволяє роботизувати процес визначення інформації, що має передаватися до Чергової частини Міністерства. Це вирішується шляхом автоматичного відстеження подій, що вносяться до системи «Факт» під час їхньої реєстрації, а в разі відсутності відмітки про інформування Міністерства – примусовим внесенням до бази даних відмітки про необхідність її передачі до МВС.
УЗГ МВС
друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті