Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
11/07/2013 19:46

Хто сильніший?

На водно-веслувальній базі «Динамо», що на столичному Трухановому острові, відбувся чемпіонат із перетягування канату серед КФК пра­воохоронних органів міста Києва за програмою комплексних змагань «Спартакіада-2013».

У  чемпіонаті взяли участь 80 спортсменів, що представляли команди столичних правоохоронних структур: Державної пенітенціарної служби України, Державної служби спеціального зв’язку, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Київської міжрегіональної митниці, Північного територіального командування внутрішніх військ, Національної академії внутрішніх справ, Національної академії Служби безпеки України та апарату Міністерства внутрішніх справ.

У запеклій боротьбі перемогу виборола команда Міністерства внутрішніх справ України, друге місце посіла збірна Державної пенітенціарної служби України, третє – команда Національної академії Служби безпеки України.

Нагадаємо, що це був другий чемпіонат за програмою комплексних змагань «Спартакіада-2013» з 10 запланованих КМО ФСТ «Динамо» України. У першому чемпіонаті – з шахів – команда МВС посіла третє призове місце. Сподіваємося, що наші спортсмени й у наступних чемпіонатах триматимуть заданий курс на перемогу.

Сергій СУПРУН, м. Київ

друкувати
Додати коментар

Інші статті