Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
11/12/2012 16:16

Двобій через сітку

Закономірним підсумком тривалої та запеклої боротьби на волейбольному майданчику в межах обласного чемпіонату силовиків стала перемога команди Управління МВС Чернігівщини.

з  понад десятка команд, що вийшли помірятися силами, у фінал пробилися дві найдосвідченіші й найсильніші збірні – Управління МВС та Управління з надзвичайних ситуацій. Адже обидві команди беруть участь у змаганнях від часу їх заснування й часто виходять до фінальної частини. Що ж стосується безпосередньо «двобоїв» між ними, то перемогу завжди святкувала міліцейська збірна. Так було й цього разу. Обидві команди виходили на майданчик налаштованими на запеклу боротьбу. Хоча третій сет і відзначився певним напруженням у грі, та, зрештою, дива для команди Управління надзвичайних ситуацій не сталося: 3:0 на користь волейболістів обласної міліції.

Та якщо розподіл «золота» й «срібла» був досить прогнозованим, то питання, хто стане володарем бронзової медалі, до останнього залишалось відкритим. На третю сходинку п’єдесталу піднялась «молода» команда прокуратури Чернігівщини, що лише вдруге бере участь у змаганнях. 

На думку керівництва обласної організації товариства «Динамо», нинішні волейбольні змагання стали гідним фінальним акордом «Динаміади-2012». Доречно буде зазначити, що міліціонери Чернігівщини посіли перше місце й у загальному заліку змагань динаміади. А завершилося спортивне свято урочистим шикуванням, під час якого переможців та призерів нагородили дипломами, кубками та медалями різного ґатунку.

Сергій БРИЛЬ, Чернігівська обл.

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті