Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
13/11/2012 19:45

«Мітив» у десятку – потрапив у призери

Дільничний інспектор Богунського райвідділу міліції м. Житомира Дмитро Стаценко повернувся з чемпіонату світу з важкої атлетики, який проходив у Києві наприкінці жовтня, зі срібною медаллю. Дільничний-важкоатлет зізнається, що розраховував потрапити хоча б у десятку найкращих спортсменів, а зійшов на другу сходинку п’єдесталу!

На рахунку 25-річного дільничного Дмитра Стаценка – понад два десятки перемог у спортивних змаганнях з важкої атлетики й почесне звання майстра спорту України. 

У ваговій категорії до 67,5 кілограма житомирський право­охоронець конкурував із чотирма десятками найсильніших спортсменів світу. Нашому співвітчизникові вдалося показати один із кращих результатів у жимі лежачи: він підкорив штанга вагою у 125 кілограмів. Такий результат дав змогу Дмитрові посісти у світових змаганнях почесне друге місце. 

Слід зазначити, що Житомирщину на міжнародних змаганнях представляв ще й учень Дмитра, Богдан Косянчук, який, окрім золота, виборов ще й звання абсолютного чемпіона світу з важкої атлетики, встановивши рекорд – 140 кілограмів у жимі лежачи. 

Ольга НОМЕРЧУК, 

Житомирська обл.

друкувати

Коментарi

Інші статті