Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
11/10/2012 17:12

Підтвердили високе реноме лідера

На Закарпатті до Дня фізкультурника України традиційно проводять змагання серед обласних підрозділів правоохоронних відомств. Міліцейська збірна вже кілька років поспіль тримає пальму першості.

Закарпатська Спартакіада відмінна своєю різноплановістю: команди змагаються не лише в олімпійських, а й у про­фе­сій­но-прикладних видах спорту й так званих сімейних стартах. Із перших хвилин Спартакіади було відчутне протистояння двох найсильніших збірних із обласних управлінь МВС і МНС. У легкоатлетичній естафеті, якою розпочались змагання, першість вибороли рятувальники. Міліціонери ж посіли третє місце, поступившись мукачівським прикордонникам.

Однак у наступному турі – стрільбі з пневматичної гвинтівки – вартові порядку повернулися на позицію лідерів. У протистоянні з сильною трійкою зі служби безпеки перемогу все ж здобули стрільці з міліції – Руслан Касьянов, Ольга Зейкан та Володимир Кенес. У волейболі перевага міліцейської збірної була очікуваною. Як і багато років поспіль, майстер спорту Андрій Даскалюк впевнено й красиво вів команду до першого місця. А от у футболі не було очевидного фаворита. Кожен матч проходив напружено, а деякі – мали несподівані результати. Так, зустрівшись у півфіналі з чопськими митниками, футболісти з міліції зіграли внічию й лише в серії пенальті змогли перемогти. Втомлені, але окрилені успіхом гравці Валерій Цуперяк, Ернест Скорозвон, Юрій Роговий, Іван Корпош та інші на чолі з досвідченим капітаном Олександром Ковальчуком у фіналі були налаштовані лише на перемогу; голкіпер Борис Фурик надійно боронив ворота. Зустріч із одним із найсильніших суперників – командою податківців – закінчилася з мінімальним рахунком 1:0 на користь вартових порядку та їхньою абсолютною перемогою у футбольній частині Спарта­кіади-2012.

Від футбольних баталій учасники змагань перейшли до перетягування канату. Перетягнувши своїх опонентів, у фінальній суперечці зустрілися збірні міліції й МНС. «Надзвичайники» доклали всіх зусиль, щоб виграти.

А доки журі підраховувало загальні бали, команди позмагалися ще й у сімейних стартах, після чого зібрання в доброму гуморі перейшло до оголошення підсумків. Переможцями обласної Спартакіади, продовжуючи вже усталену традицію, знову стала збірна закарпатських ОВС.

Михайло ПИСКАЧ, 

Закарпатська обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті