Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
24/09/2012 12:23

На робочі гостини – до Феодосії

Нещодавно начальник Головного управління МВС Криму Михайло Слєпаньов відвідав з робочим візитом Феодосію, де провів виїзний прийом громадян.

  Окрім основного запланованого заходу Михайло Анатолійович перевірив технічний стан будівель та споруд міськвідділу міліції, умови, у яких працюють правоохоронці, а також зустрівся з особовим складом феодосійської міліції.

Очільник ГУМВС наголосив, що діяльність ОВС має бути максимально наближеною до потреб громадян. За його словами, треба перейти від декларацій щодо налагодження партнерських відносин із населенням до реальних кроків, утілювати в повсякденній службовій діяльності принцип «Людина – понад усе», цілеспрямовано в межах своєї компетенції усувати всі проблеми, які негативно впливають на якість життя громадян.

Також генерал-майор міліції Слєпаньов звернув увагу підлеглих на необхідність неухильного дотримання дисципліни і законності, а також вивчення нового кримінально-процесу­аль­ного законодавства.

На прийом до керівника главку записалося шестеро феодосійців. Михайло Анатолійович уважно вислухав кожного з них і пообіцяв розібратися з усіма заявами.

Відтак Слєпаньов зустрівся з представниками ветеранської організації, а насамкінець поспілкувався з міським головою Феодосії Олександром Бартєньєвим. Сторони обговорили актуальні питання взаємодії міліції з органами місцевого самоврядування й, зокрема, необхідність запровадження проекту «Безпечне місто», який передбачає встановлення камер відеоспостереження.

Ольга БОГОСЛАВСЬКА, 

м. Феодосія

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті