Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
16/08/2012 15:51

Міліцейські снайпери поцілили в «яблучко»

   За допомогою відділу професійної підготовки ГУМВС Київщини та обласної організації ФСТ «Динамо» на полігоні ВВ, що в Нових Петрівцях, відбулася першість із багатоборства снайперів.

    Стрілки структурних підрозділів міліції Київщини змагались у трьох вправах: подоланні дистанції на 25 метрів та швидкісній стрільбі з пістолета на 25 метрів по п’яти мішенях (ПМ-4), швидкісній стрільбі з малокаліберної гвинтівки з оптичним прицілом на 50 метрів по мішені (МГС-1) та дуельній стрільбі. 

У запеклій боротьбі, що точилась між 23 командами, першість у загальнокомандному заліку виборов підрозділ міліції особливого призначення «Беркут». Призерами змагань стали, відповідно, «збірні» лінійного відділу Міжнародного аеропорту «Бориспіль» і відділу зони ЧАЕС ГУМВС у Київській області.

В особистому заліку перемогу святкували Максим Штельмах (ПМОП «Беркут») у вправі ПМ-4, Максим Половинка (ПМОП «Беркут») – МСГ-2 та Олександр Євтушок (ЛВ Міжнародного аеропорту «Бориспіль») – дуельна стрільба. Усі переможці отримали пам’ятні медалі, грамоти та дипломи.

Марія СИНЕЛЬНИКОВА,

Київcька обл.

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті