Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
19/02/2012 13:34

У крижану купіль – на порятунок

   Для дільничного інспектора міліції Чорноморського ВМ Київського РВ м.Одеси Олексія Резніка той день видався, як усі. Прийом громадян, розгляд заяв – нічого особливого, щоденна робота. А у вечірній час на нього очікував контрольний обхід дорученої йому дільниці. У сутінках дільничний разом із начальником відділення міліції Андрієм Рєзніковим обходили територію й побачили дівчину, яка бігла в сльозах до моря… 

    На запитання правоохоронців: «Що сталося?», вона ніяк не відреагувала й далі бігла до пляжу, доки не зникла з поля зору міліціонерів. Хлопці рушили за нею.
   Побачене їх приголомшило. Дівчина зайшла у воду і її з головою накрила хвиля. Часу на роздуми не було. Старший лейтенант міліції Олексій Резнік кинувся за юнкою в крижане море. Йому насилу вдалося підхопити під водою тіло потопельниці. Ще мить – і могло бути запізно. Міліціонер виніс бездиханну дівчину на берег, де на нього вже чекали колеги. 
   Начальник Чорноморського відділення міліції відразу ж надав першу медичну допомогу нещасній та викликав «швидку». Коли дівчина оговталась, то виявилося, що вона приїхала в Одесу погостювати до подруги, а втопитися вирішила через сварки з приятелем. Здавалося б, людина, яку витягли з того світу, мала б подякувати за подароване «друге життя». Натомість врятована почала докоряти своїм рятівникам. Їй було невтямки, що зовсім чу­жа людина заради неї ризикувала своїми життям та здоро­в’ям.
   Начальник Чорноморського відділення міліції майор міліції Андрій Рєзніков відзначає, що на такий вчинок здатний тільки справжній чоловік, яким, власне, і є старший лейтенант міліції Олексій Резнік. Дільничного інспектора міліції нагороджено відзнакою МВС України «За відзнаку в службі» II ступеня.

Володимир ШАБЛІЄНКО ,
Одеська обл.  

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті