П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Культура
03/04/2015 11:36

Роботи, що заслуговують на визнання

Масштабну виставку дитячих малюнків відкрили днями в Маріуполі працівники ГУМВС Донеччини. Протягом двох тижнів картини юних художників експонуватимуть одразу в чотирьох міських дитячих центрах позашкільної роботи.

Ідея щодо проведення такого заходу з’явилася в донецьких правоохоронців не випадково. Наприкінці минулого року вони запросили маріупольських школярів взяти участь у конкурсі малюнка «На варті миру». Тоді діти – від першокласників до випускників – активно відгукнулися на заклик: на адресу міліції прийшли десятки творчих робіт. Авторам найкращих малюнків начальник міліції Донецької області В’яче­слав Аброськін вручив цінні подарунки. Однак, на думку правоохоронців, і решта робіт гідні уваги й визнання. Саме тому міліціонери зробили все, щоб творчість юних маріупольських художників не залишилася «поза кадром» – ось так конкурс «На варті миру» отримав виставкове продовження.

«Діти у своїх роботах висловили безмір теплоти й підтримки правоохоронцям, – коментує т. в. о. начальника відділу кримінальної міліції у справах дітей ГУМВС України в Донецькій області Костянтин Ликов. – Щоб віддячити школярам, ми спільно з відділом освіти міськради організували цю виставку малюнків учасників конкурсу». Зважаючи на велику кількість картин, експозицію довелося не лише розділити на кілька вікових категорій, а й розмістити відразу в кількох дитячих цент­рах позашкільної роботи – «Західному», «Вікторії», «Сонячному» та «Приазов’ї». Саме там до 13 квітня всі охочі зможуть ознайомитися з творчістю талановитих маріупольських школярів.

Прес-служба ГУМВС 

у Донецькій обл.

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті