П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
З перших вуст
07/07/2014 16:37

Петро Порошенко: «Ми переможемо»

 

Перша публічна зустріч Президента України відбулася з військовими. Петро Порошенко взяв участь в урочистих заходах з нагоди випуску слухачів у Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського.

Глава держави привітав офіцерів із закінченням курсу та зі 100-річним ювілеєм початку підготовки військових фахівців у цьому навчальному закладі.
Президент зазначив, що нині відновлення боєздатності української армії є ключовим для влади: «Запевняю: і для українського народу, і для мене, і для Уряду армія є й буде пріоритетом номер один».
За словами Петра Порошенка, не випадково його перша пуб­лічна зустріч відбувається саме з військовими, оскільки Україна перебуває в стані війни.
«Це війна нового типу, з використанням професійних диверсійних груп, найманців, добровольців, місцевого населення. І ці добровольці й місцеве населення мають дуже промиті мізки. З великою складовою інформаційної війни», – заявив Президент.
Петро Порошенко впевнений, що Україна переможе в цій війні: «Ми переможемо. Ми переможемо завдяки кращій організації, стратегічному баченню й голов­не – потужній підтримці нашого народу. Високий патріотизм, згуртованість і мобілізація українського суспільства створили підґрунтя для безумовної перемоги України, для встановлення миру на всій території нашої держави».
Прес-служба Президента України

 

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті