П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Культура
12/01/2014 12:00

Оберігають разом із чудотворцем

Понад десятиліття працівники УМВС Сумщини опікуються вихованцями Роменської школи-інтер­на­ту ім. О. А. Деревської. І в день святого Миколая право­охоронці на чолі з начальником облуправління генерал-майо­ром міліції Віктором Козицьким знову відвідали підшефний заклад. Гостей зустріли із хлібом-сіллю, а розважали віршами, піснями та святковою виставою.

«Нехай святий Миколай оберігає вас, дарує здоров’я, щастя, радість і надію. Хай Господнє благословення, святковий настрій супроводжують вас протягом усього життя», – подякував малечі за гостинність очільник міліції Сумщини. Чудовий настрій вихованцям школи-інтернату міліціонери забезпечили надовго, адже, крім солодких гостинців та інших потрібних для навчання речей, подарували їм плазмові телевізори. Вдячні були і діти, і працівники навчального закладу. «Наші вихованці, як і всі діти, люблять посмакувати солоденьким, – каже заступник директора Наталія Поплавська. – Та шефи не лише частують ласощами, а й постійно допомагають вдосконалювати ма­те­рі­аль­но-технічну базу. І ми дуже цінуємо їхню турботу».

Звісно, в інтернаті й до цього були телевізори, але не такі сучасні й великі. За спільним рішенням дітей і педагогів, плазмові екрани отримають ті класи, які за підсумками першого семестру матимуть найкращі показники в навчанні.

Нині у школі-інтернаті навчається й мешкає 59 дітей, більшість з яких не має батьків. Усі вони гостро потребують любові й уваги. Це чудово розуміють в обласному управлінні міліції. Правоохоронці пообіцяли й надалі всіляко піклуватися про вихованців закладу.

Ельвіра БІГАНОВА, Сумська обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті