П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
З перших вуст
29/12/2013 11:03

Президент привітав правоохоронців із Днем міліції

Вітаючи вартових порядку під час урочистих заходів із нагоди Дня міліції, глава держави зазначив, що завдання, покладені на органи внутрішніх справ, буде успішно виконано лише за умови підтримки та розуміння з боку українського народу. 

«В очах громадянина міліціонер має бути захисником та помічником. Маю надію, що вартові правопорядку своїми стриманістю та впевненістю вселятимуть у людей відчуття захищеності та віри в непорушність їхніх громадянських прав», – підкреслив Президент України.
Віктор Янукович наголосив, що зі свого боку керівництво держави вживатиме всіх можливих заходів для покращення матеріального забезпечення правоохоронців, їхнього соціального захисту: «Доручаю Уряду забезпечити подальше покращання матеріально-техніч­ного та грошового забезпечення органів внутрішніх справ».
Глава держави висловив співчуття всім, хто постраждав під час масових акцій. «Ми повинні засвоїти цей урок», – зауважив він. Віктор Янукович також подякував тим, хто тепер несе службу з охорони громадського порядку, і закликав не піддаватися на провокації.
«Переконаний, що ми досягнемо злагоди та віднайдемо шляхи вирішення всіх питань на користь народу України. Адже і люди у формі, і ті, хто носить цивільний одяг, – усі є громадянами нашої держави. У нас спільна мета: сильна, незалежна, соборна Україна», – підкреслив Віктор Янукович. За його словами, останні події в державі ще раз підтвердили, що реформа правоохоронних органів, міліції не тільки назріла, а й потребує негайної активізації. «Визначаю це пріоритетом у роботі Міністерства внутрішніх справ на наступний рік», – зазначив Президент України.
Прес-служба 
Президента України
друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті