Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Культура
17/03/2013 15:08

У грі – тільки дівчата

У навчально-науковому інституті права та масових комунікацій Харківського національного університету внутрішніх справ відбувся інтелектуальний турнір «Брейн-ринг». Особливістю цього турніру було те, що команди складалися лише з дівчат.

Цього разу до гри долучилися представниці інших вищих навчальних закладів Харкова. Загалом за перемогу змагалися дванадцять команд. П’ятеро з них – «Венера», «Софія», «Дівчата в законі», «Феміда» та «Libertas» – захищали честь міліцейського університету. 
Інтелектуальні змагання проводилися у два етапи. Перший – це гра «Що? Де? Коли?». За її результатами до другого етапу було відібрано чотири найсильніші команди. Для найкмітливіших прозвучали запитання у відеозаписі від начальників кафедр університету.
Міліцейські дівчата поступилися перемогою, виборовши друге місце: його посіла команда «Libertas» із навчально-науко­вого інституту права та масових комунікацій ХНУВС. Перше здобули «Просвітлені» із Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського «ХАІ», третє посіли «Вчительки» з Харківського національного педагогічного університету ім. Г. С. Сковороди.
Усі команди були відзначені грамотами, а ще – отримали по смачному торту.
Ірина ЯНКОВСЬКА, Харківська обл. 

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті