Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Актуально
13/11/2012 19:21

60 років на варті

Днями Державна служба охорони при МВС України відсвяткувала свій 60-річний ювілей. Пройшовши шлях від свистків до новітніх систем охоронної сигналізації, від рушниці до найсучаснішого арсеналу зброї, ДСО здобула славу найавторитетнішої охоронної структури в Україні.

Працівників служби від імені очільника й колегії Міністерства внутрішніх справ України привітав заступник міністра Віктор Ратушняк. «В умовах гострої конкурентної боротьби Державна служба охорони продовжує зміцнювати позиції на ринку охоронних послуг. Водночас вона відіграє вагому роль у підтриманні громадського порядку, протидії злочинності, робить неоціненний внесок у забезпечення законності в нашому суспільстві», – наголосив під час урочистостей із нагоди 60-ліття ДСО заступник міністра.

Ювілей – добрий привід згадати історію становлення й розвитку служби. Як зауважив начальник Департаменту ДСО при МВС України генерал-майор міліції Анатолій Назаренко, нинішні досягнення та здобутки стали можливими завдяки традиціям, закладеним попередниками. А їх у ДСО бережуть і примножують.

Пролунало багато щирих вітань на адресу «іменинників», слів вдячності за мужність і професіоналізм працівників департаменту, які вони щодня демонструють на практиці. Кращим із них за вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю, захисту прав і свобод громадян вручили Почесні грамоти Кабінету Міністрів України та Міністерства внутрішніх справ, присвоїли чергові спеціальні звання.

Яскравий подарунок для винуватців свята підготували артисти Центру культури і мистецтв МВС. Цим музичним привітанням і завершилися урочистості. А попереду в працівників ДСО – напружені, сповнені небезпеки трудові будні.

Марина ГОНТАР, «ІЗ».

Фото Віталія СІНЧАКА

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті