Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Актуально
09/08/2012 14:46

Безпеку гостей України гарантують

   Тимчасовий виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ України Сергій Черних провів робочу зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Реувеном Дін Елєм. На ній ішлося про гарантування безпеки учасникам щорічного паломництва хасидів до Умані, а також запобігання протиправним посяганням на релігійні об’єкти єврейської громади.

    Сергій Черних і Реувен Дін Ель обговорили аспекти взаємодії ОВС України із представниками поліції Держави Ізраїль під час щорічного паломництва євреїв-хасидів до своєї святині в Умані Черкаської області. Заходи традиційно відбудуться у вересні.

   У розмові взяли участь керівники тих міліцейських служб, працівники яких безпосередньо виконуватимуть завдання з охорони громадського порядку й недопущення протиправних посягань на здоров’я та життя паломників, їхнє майно.

   Представник Ізраїлю висловив занепокоєння стосовно кількох останніх трагічних подій у світі, в яких постраждали громадяни його країни. Зокрема, ішлося про трагедію, що трапилися нещодавно в Республіці Болгарія. У зв’язку з цим Реувен Дін Ель звернувся із проханням до МВС України приділити більше уваги забезпеченню належного громадського порядку й спокою поблизу культових споруд та інших суспільно значимих для єврейської громади об’єктів.

   Сергій Черних запевнив співрозмовника в тому, що українська міліція зробить усе можливе, щоб гарантувати правопорядок і безпеку як українських громадян, так і наших гостей на найвищому рівні.

 

Микола Гулевич , м. Київ. 

Фото Антона Гусєва

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті