Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Досвід
02/08/2012 17:22

Кращий за професією

   На початку липня в Управлінні державної служби охорони при УМВС України у Миколаївській області відбувся ІІ етап конкурсу «Кращий за професією».

    На Миколаївщині за звання кращих боролися команди ДСО із Миколаєва, Вознесенська, Первомайська, Южноукраїнська, Баштанки та окремого батальйону міста Очакова. 

Розпочався конкурс із теоретичних завдань і збирання-розбирання вогнепальної зброї. Учасники склали заліки з підтягування на перекладині, бігу на дистанціях 100 та 1 000 метрів, рукопашного бою, демонстрували навички з екстремального водіння службового автомобіля. Завершився конкурс змаганнями з дій у типових та екстремальних ситуаціях. 
Перемогу виборола команда першого взводу спеціального підрозділу групи затримання окремого батальйону міліції міста Миколаєва. В особистому заліку найвищий рівень професійної підготовки продемонстрували теж представники обласного центру: молодший інспектор старший сержант Віталій Бриль та мілі­ціонер-водій старший прапорщик Віталій Підсуха.
Переможці змагань представлятимуть Миколаївщину на ІІІ всеукраїнському етапі «Кращий за професією», що відбудеться на початку вересня.
Володимир ЗАМІРОВСЬКИЙ, Миколаївська обл.

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті