Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Культура
07/07/2012 15:07

Музика душі у фарбах полотна

   У виставковій залі Українського фонду культури відбулося урочисте відкриття ювілейної виставки «Палітра Криму і Карпат» головного художника Академічного ансамблю пісні й танцю внутрішніх військ МВС України Андрія Некрасова. Привітати митця з ювілеєм завітав і міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко.

    Власний неповторний стиль Андрія Некрасова дає змогу створювати полотна, що передають глядачам неповторну красу української землі, душу людей, які на ній живуть і творять. Андрій Валентинович понад тридцять років пише картини: чудові натюрморти, пейзажі, дивлячись на які, ще раз переконуєшся в тому, яка чудова наша країна!

Кажуть, що людина, яка талановита в чомусь одному – обов’язково талановита в усьому. А талант Андрія Некрасова полягає ще й у тому, щоб наперекір суворим будням поєднувати творчість із важкою службою на благо Батьківщини. При цьому мистецька робота не лише не заважає виконанню обов’язків з охорони громадського порядку та боротьби зі злочинністю, а навіть допомагає – не втратити віру в добро, красу.

Андрій Валентинович тривалий час віддав службі у внутрішніх військах Міністерства внутрішніх справ України і, звільнившись зі служби у званні підполковника, продовжує працювати головним художником Академічного ансамблю пісні й танцю внутрішніх військ МВС України.

Виставки живописних творів Андрія Некрасова багато разів демонструвалися у військових частинах ВВ МВС України та підрозділах органів внутрішніх справ. Таким чином художник зробив чималий внесок у духовне та естетичне виховання правоохоронців.

«Відкриття сьогоднішньої виставки ще раз доводить той факт, що потяг людської душі до прекрасного – безсмертний. Подібно до скульптури, що є, як кажуть, музикою, яка застигла в камені, живопис можна назвати музикою, що застигла у фарбах на полотні», – зазначив міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

Того вечора ще довго на адресу митця з уст присутніх лунали теплі слова і, звичайно ж, побажання добробуту й творчого натхнення. А на честь 50-річчя ювіляра та тридцятої річниці творчості митця Віталій Захарченко нагородив художника відзнакою МВС України «За сприяння органам внутрішніх справ України».

Лариса Тищенко , м. Київ. 

Фото Олега Супруна

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті