П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
12/06/2015 10:49

Відлуння війни

Працівники Славутицького міськвідділу міліції Київщини спільно з інспекторами ДАІ затримали колишніх військовослужбовців, що збували боєприпаси.

У межах розслідування кримінального провадження, відкритого слідчим відділом Славутицького МВ за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України, правоохоронці провели оперативну закупівлю «арсеналу». Продати 100 набоїв калібром 7,62 мм намагалися двоє місцевих жителів 22 і 23 років. Два тижні тому товариші вже збули 240 аналогічних боєприпасів.

Працівники міліції встановили, що торік хлопці були мобілізовані до лав Збройних сил України і разом проходили службу у складі однієї з механізованих бригад у районі проведення антитерористичної операції. Нещодавно вони демобілізувались і повернулись додому з чималим «арсеналом».

Затриманим продавцям боєприпасів оголошено про підозру у скоєнні злочину, їм загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Як запобіжний захід суд обрав фігурантам тримання під вартою.

Прес-служба ГУМВС

у Київській обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті