П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
12/06/2015 10:49

Боєприпасами поділився із сусідом

На Івано-Франківщині вилучено чималу кількість боєприпасів та вибухівки. 48-річний житель Верховинського району не лише привіз цей «арсенал» із території проведення АТО, а ще й «поділився» ним із сусідом.

Під час обшуку в господарстві верховинця працівники міліції спільно з колегами зі Служби безпеки України та прокуратури виявили в приміщенні сараю вісім гранат Ф-1 та одну – РГД-5, близько десятка запалів до гранат та дві 200-грамові тротилові шашки. Власник будинку в березні цього року повернувся з району проведення антитерористичної операції, де служив як доброволець, тож правоохоронці припускають, що все це він привіз зі сходу України.

Крім того, як з’ясували міліціонери, частину «арсеналу» чоловік дав на зберігання своєму знайомому. В житлі його односельця було вилучено понад 1 400 набоїв до нарізної вогнепальної зброї.

Боєприпаси та вибухівку направили на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС області. Верховинця затримали, йому оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. У кримінальному провадженні, розпочатому за вказаним фактом, фігурує також односелець затриманого.

Прес-служба УМВС в Івано-Франківській обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті