П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
12/06/2015 10:38

«Вилікувано» 41 поранений в АТО бронетранспортер

Фахівці бронетанкової служби разом із цивільними спеціалістами продовжують відновлювати пошкоджену бойову техніку. Цю роботу виконують ремонтні підрозділи військових частин НГУ. 

До ремонтних робіт у районі АТО також залучають фахівців державних підприємств «Київський бронетанковий завод», «Харківське конструкторське бюро з машинобудування  ім. О. О. Морозова» та  «Завод ім. Малишева». 

Від початку року особовий склад ремонтних підрозділів НГУ виконав роботи щодо проведення поточного ремонту 41 бронетранспортера. Нині на державних підприємствах проводять гарантійні ремонти та роботи з відновлення шести бронетранспортерів різних модифікацій і 11 броньованих машин. На плановому ремонті  та модернізації також перебувають 97 бронетранспортерів та 12 БРДМ.

Для виконання робіт із відновлення боєздатності бронетранспортерів та автомобільної техніки поза межами місць постійної дислокації НГУ закупила для доукомплектування ремонтних підрозділів 11 пересувних ремонтних майстерень на базі автомобілів та два ремонтних бронетранспортери на базі БТР4-Е. Це дасть змогу значно швидше повертати в стрій пошкоджені бойові машини.

Прес-служба НГУ

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті