П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
29/05/2015 10:28

Меморіальна дошка на честь героя

Черкаському міліціонерові, що загинув в Іловайському котлі, відкрили пам’ятну дошку. Приурочили подію до дня народження загиблого правоохоронця, справжнього патріота своєї країни, який з перших днів бойових дій пішов добровольцем та загинув, захищаючи рідну землю від зовнішнього агресора.

У  Соснівському райвідділі міліції Черкас відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Володимира Ложешнікова, який раніше працював у цьому підрозділі. Пом’янути правоохоронця зібралися рідні, близькі та колеги. Віддати шану бойовому товаришу приїхали і його побратими з добровольчого батальйону «Донбас».

Право відкрити меморіальну дошку було надано начальникові УМВС в області Владиславу Пустовару та сину загиблого правоохоронця Борису.

Пам’ять про справжнього патріота Володимира Ложешнікова, що віддав своє життя, захищаючи незалежність і цілісність України та загинув 31 серпня 2014 року під час боїв поблизу Іловайська, залишиться з нами навіки. А про його мужність та героїзм прийдешнім поколінням нагадуватиме встановлена на його честь меморіальна дошка.

Прес-служба УМВС 

в Черкаській обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті