П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Резонанс
30/04/2015 11:30

Справжній офіцер

На ім’я начальника ГУМВС у Луганській області Анатолія Науменка нещодавно надійшов лист від жителя Станиці Луганської зі словами вдячності працівникові ДАІ капітану міліції Євгену Галючеку.

Ситуація в Станиці Луганській напружена: населений пункт межує з неконтрольованою українською владою територією і перебуває між «двох вогнів», постійно потрапляючи під обстріл важкої артилерії. Жителі селища, щоб вижити, змушені ховатись і ночувати в підвалах. Найтяжче доводиться літнім людям, які повсякчас потребують сторонньої допомоги. Не залишився байдужим до їхніх проблем державтоінспектор Євген Галючек. У найнеспокійніші години даївець своїм автомобілем оперативно вивозив громадян у безпечне місце, забезпечував харчами тощо.

«Я і мешканці будинку № 48, що на вулиці 5-а Лінія, хочемо висловити щиру подяку інспектору ДАІ Євгену Галючеку, – написав у листі головному міліціонеру краю житель смт Станиця Луганська Василь Іванович Кравцов. – Під час неодноразових обстрілів, наражаючи себе на небезпеку, він здійснював евакуацію населення будинку. Крім того, надавав нам посильну продовольчу та психологічну допомогу у складних обставинах – за відсутності світла, води й тепла в квартирах». Автор послання впевнений, що своїм ставленням до людей, виконання службових обо­в’яз­ків капітан міліції Євген Галючек є для багатьох прикладом і заслуговує на повагу та вдячність. «Прошу Вас не залишати без уваги таких працівників, які є справжніми офіцерами й у важкий для країни час добросовісно служать у гарячій точці».

Прес-служба УДАІ ГУМВС 

у Луганській обл.

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті