П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
03/04/2015 11:02

Нове авто для нової поліції

Дизайн нового патрульного автомобіля для сучасної патрульної служби міліції оформлять на основі пропозицій переможців-конкурсантів. До його створення долучилися експерти з питань графічного оформлення, а також представники кількох підрозділів МВС. Крім того, робоча група працюватиме над іще однією графічною схемою, за якою оформлятимуть автомобілі для дорожньої поліції.

Упродовж минулого тижня всі громадяни мали змогу голосувати на сайті МВС та в соціальних мережах за той зразок патрульного авто, який їм сподобався найбільше. В опитуванні взяли участь майже 34,5 тис. респондентів.

За результатами голосування першість здобув дизайн авто № 4 (дивіться «Моменти» №3 («ІЗ» № 12)).

«Срібним призером» симпатій став зразок машини № 6.

Зауважимо, при МВС створено спеціальну робочу групу, до складу якої ввійшли експерти з питань графічного оформлення та представники Державного науково-дослідного інституту, Центру безпеки дорожнього руху тощо.

Згадані фахівці планують створити дизайн патрульного автомобіля на основі зразків-переможців. Під час розробки графічної схеми вони зокрема братимуть до уваги кольорову гаму, зручність читання шрифтів тощо.

Прес-служба МВС України

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті