П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
03/04/2015 11:01

На Кіровоградщині – новий керівник

Наказом міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова т.в.о. начальника УМВС України в Кіровоградській області призначено полковника міліції Миколу Павленка, який до цього очолював відділ Департаменту карного розшуку МВС України.

Звертаючись до керівного складу Управління, галузевих служб та міськрайорганів, Микола Павленко виголосив першочергові вимоги до особового складу органів внутрішніх справ області:

– Чесне й добросовісне виконання працівниками міліції своїх обов’язків, дотримання дисципліни й законності в ухваленні рішень, людяність та вимогливість до себе. Так працюватиму сам і вимагатиму від кожного, незалежно від займаної посади. Незабаром планую побувати в усіх районах області, відвідати сільські ради, особисто поспілкуватися з людьми. Хочу знати їхню думку про роботу вартових порядку та проблемні питання, які ми маємо доопрацювати. Нам слід повернути довіру населення до міліції, адже вона є найважливішим показником нашої роботи. Задля цього працюватимемо багато й наполегливо.

СЗГ УМВС України 

в Кіровоградській обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті