П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Новини
27/03/2015 15:06

Кожен метр «оцінили» в тисячу

Правоохоронці викрили голову районної ради Одещини, що вимагала від підприємця «подяку» за узгодження договору оренди та подальшого викупу приміщень, які перебувають у власності територіальної громади.

До працівників міліції звернувся громадянин і повідомив: за позитивне рішення щодо виділення нежитлових приміщень загальною площею понад 200 м2 очільниця райради запропонувала йому сплатити 200 тис. грн хабара. За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.
Незабаром працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю міліції Одещини спільно з прокурором затримали підозрювану під час отримання нею першого траншу «відкупного» в розмірі 100 тис. гривень. Жінці уже повідомили про підозру у вчиненні злочину, їй загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.
друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті